tirsdag 12. mars 2024

 3 uker i dag!

Det ble sen oppdatering her nå, da jeg dessverre har vært syk. Men valpene har hatt det bra, og vokst så det knaker!

Nå er de flyttet inn i stua, så de skal venne seg til "vanlig bråk". Mamma Wilma syntes det var en utmerket idé, sosial som hun er. Og at "tantene" får hilse på - gjennom grinda naturligvis - det synes hun er helt ok. Wilma er en veldig avslappet og flink mamma. 


De tre guttene har lagt godt på seg, og ligger rundt kiloen alle sammen, og har fått ormekur og kloklipp i dag. Det syntes de var riktig æsj!, men det hjalp å få pupp rett etterpå så den vonde smaken forsvant. 

Ellers vokser de og trives, kravler rundt og har såvidt fått komme litt utenfor grinda. De to helfargede vræler en del. Altså, ikke unormalt - men det er lyd i de. Dog roer de seg når jeg strekker frem hånda slik at de kan ligge med haka i den. Mamma Wilma har innsett at jeg bare er til hjelp, så hun står avbalansert og betrakter det jeg gjør. Greit nok, tenker hun sikkert - for hun blir litt fortvilet over ikke å få de små til å tie still bestandig...

Sort/tan merlegutten er helt stille. Han legger seg gjerne for seg selv, og sover godt. Det virker som de bytter litt på når de ammer mor nå, men den brune hannen unngår ikke et eneste måltid. Og det synes...

Akkurat nå ser det ut til å være litt problem for bloggsiden å laste inn bilder og film, men det ligger jo uansett på valpenes Youtubekanal. 

Det blir en finfin periode fremover nå, og besøk er velkomment fra helgen som kommer!