torsdag 12. november 2009

Ni uker og full av futt!


Uken har som vanlig vært travel:)
I løpet av helgen dro både Aimie og Ani også, og nå er det "bare" tre valper igjen hjemme.
Lille "Ramsa" skal dra rett oppunder jul, så vi får kose oss med henne en stund til.



Lille Atli stiller seg, - dog noe under tvil, - opp for å vise hvor villig han er til å finne nye eiere. Han er en kjekk og trivelig kar, som er klar for alt hva der måtte være...



...men å bli stillt opp som et "utstillingsdyr", det synes han er noe i overkant..! Er du fornærmet lille venn?? "Ja, tenk det du, dumma!"
Vel, vel. I løpet av denne uken har hver enkelt av valpene fått være med som "medhjelper" på hundekurs. Det har blitt mange fremmede armer å sitte på, mange hunder å hilse på og ikke minst mange gode godbiter å spise på:) - Og du verden så sliten man blir etterpå!
Hver av valpene har også fått gått en tur daglig alene sammen med de voksne. Jeg skal love at de blir kry av å få være "stor"! Både lastebiler og traktorer har passert uten reaksjon, for ikke å snakke om de bjeffete nabohundene (de er nok misunnelig på de som får gå tur...).
Det er jo greit å se hva de voksne hundene gjør i de forskjellige situasjonene, og når de ikke bryr seg, - ja da er det vel ikke no`å bry seg om da, - tenker de små!
Hver av valpene har også fått sin første lille introduksjon på klikkeren. Det tok ikke mange sekundene før de assosierte sammenhengen: klikk = mat!
Synd jeg ikke har tid til å ha de alle sammen selv, de ville blitt glimrende "arbeidskamerater":)
Det blir altså mange turer og mange små "treningsøkter". Det tar tid å gi hver enkelt den kvalitetstid de skal ha i denne viktige fasen av livet,nemlig!